Click to listen highlighted text!

Trei medalii pentru secția de rugby

Trei medalii pentru secția de rugby

În week-end, pe Stadionul Național de Rugby ”Arcul de Triumf” din București, a avut loc ultima etapă a campionatelor organizate de către Asociația Municipală de Rugby București.

La categoria U18, ACSO Viitorul Pantelimon a învins RC Antonio jr. cu scorul de 5-0, după care a pierdut meciul cu Șoimii, scor 50-15. Ne-am clasat pe locul secund, cu un total de 31 de puncte, deși înaintea ultimei etape eram lideri.

La U10, rugbyștii din Pantelimon au cedat în fața celor de la Șoimii cu 55-5, fapt care ne-a privat de o medalie, clasându-ne pe locul 4, cu 27 de puncte.

La U12, prima echipă a clubului nostru a câștigat meciul cu RC Grivița, scor 40-0, consolidându-ne medalia de argint, cu un total de 52 de puncte. A doua garnitură din Pantelimon a învins Șoimii II cu 40-5 și a terminat pe locul 6, cu 34 de puncte.

La categoria de vârstă cea mai mare, U14, ACSO Viitorul Pantelimon a învins CSM București cu 22-0, succes echivalent cu locul al treilea, după o zestre de 48 de puncte adunate.

Bilanțul ACSO Viitorul Pantelimon, la campionatele municipale, a fost de trei medalii, dintre care două de argint și una de bronz.

Felicitări!

foto: frr.ro

Add Comment

 
Click to listen highlighted text!