Click to listen highlighted text!

Trofeul Petre Mitu – ediția a-IV-a

Trofeul Petre Mitu – ediția a-IV-a

În acest weekend rugby-ul a fost sportul rege în Pantelimon! 🏈
Echipele noastre au iesit învingătoare în 3 meciuri oficiale și unul amical!

Echipa U16 a jucat acasă meci oficial contra echipei ”Dinicu Golescu”, în cadrul Trofeului ”Petre Mitu” demonstrându-și măiestria și pasiunea pentru sportul cu balonul oval, învingând cu 54 – 12 adversarul.
Echipa U17 a jucat duminică în deplasare cu CSM București, într-o etapă oficială, învingând la o diferență de 41 de puncte, rezultatul final fiind 10-51.
Trofeul Petre Mitu este evenimentul clubului nostru, organizat în cinstea marelui sportiv Petre Mitu, jucător în naționala de rugby și căpitan al naționalei între anii 2001-2002. S-a retras din națională în anul 2009, apoi a fost diagnosticat cu  ASL (scleroză laterală amiotrofică), o boală neurologică incurabilă.

Petre Mitu este un model de luptă pentru toți tinerii rugbisti, un idol demn de urmat de copiii care doresc să facă performanță în sportul cu balonul oval.

Alte meciuri din weekend:
Băieții noștri din U18 au jucat tot în deplasare, la Focșani, contra echipei Liceului cu Program Sportiv Focșani, de unde s-au întors cu victorie, cu scorul de 16-29.
Echipa U14 au ajuns la ”maturitate”, de acum meciurile lor se vor ține pe întreg terenul, nu doar pe jumătate de teren, cum a fost până acum. Micii noștri luptători au avut în weekend un meci amical contra rivalilor de la ”Șoimii București, din care au ieșit învingători cu scorul de 50-0! 🎉

Rugby-ul are tradiție în orașul nostru!

Add Comment

 
Click to listen highlighted text!