Click to listen highlighted text!

Rugbyștii în finală

Rugbyștii în finală

Astăzi, pe terenul UM din Pantelimon, echipa de rugby ACSO Viitorul Pantelimon a reușit o victorie categorică, 45-0 cu CSS Unirea Iași, în semifinalele Diviziei Naționale de Juniori U15.

Victoria categorică a băieților noștri a reprezentat un galop de sănătate pentru echipa noastră, iar faptul că apărarea a funcționat ireproșabil o demonstrează însăși tabela de marcaj.

ACSO Viitorul Pantelimon s-a calificat în finala campionatului, unde vom întâlni pe fosta colegă de serie, LPS Constanța. Dobrogenii au câștigat semifinala disputată pe terenul celor de la CSS Gura Humorului, cu scorul de 25-5.

Finala dintre ACSO Viitorul Pantelimon și LPS Constanța va avea loc, foarte probabil, duminică 13 mai, tot pe terenul UM din Pantelimon. Rămâne de văzut dacă Federația Română de Rugby va aproba solicitarea noastră de organizare a finalei mici și a finalei mari a DNJ U15.

Într-un alt meci de rugby disputat azi, n cuplaj la Pantelimon, echipa noastră U16 a pierdut partida cu CT Dinicu Golescu, scor 35-12.

Add Comment

 
Click to listen highlighted text!