Click to listen highlighted text!

Rezultate bune pentru rugbyștii mici

Rezultate bune pentru rugbyștii mici

Echipele de rugby copii de la ACSO Viitorul Pantelimon au susținut jocuri în cadrul Campionatelor organizate sub egida Asociației Municipale de Rugby București.

La U8, formația noastră a câștigat partida cu RC Grivița, scor 40-15, după care a învins și pe RC Antonio jr., cu 5-0. ACSO Viitorul se află, la această categorie, pe prima poziție în clasament, cu un total de 23 de puncte.

La U10 am obținut, de asemenea, două succese: 20-10 cu RC Antonio jr. și 10-5 cu Steaua. Echipa noastră ocupă locul 4, cu 20 de puncte.

La categoria U12, prima echipă pantelimoneană s-a impus cu 10-5 în meciul cu Șoimii II și cu 40-0 în cel cu RC Cristian. A doua noastră garnitură, care participă la acest campionat, a învins Metrorex cu 25-10, după care a pierdut cu Șoimii I, scor 40-0. ACSO Viitorul I este a doua clasată, cu 43 de puncte, în timp ce ACSO Viitorul II se află pe locul 7, cu 29 de puncte.

Cei mari, U14, au învins Metrorex cu 50-0 și pe Mihail Kogălniceanu cu 21-5, ocupând locul 3 în clasament, cu 41 de puncte.

Toate echipele noastre au fost declarate câștigătoare la prima ediție a Memorialului ”Cornel Munteanu”, organizat de către familia regretatului internațional.

Mult succes mai departe!

Add Comment

 
Click to listen highlighted text!