Click to listen highlighted text!

Echipele de tenis de masă la Campionatele Naționale

Echipele de tenis de masă la Campionatele Naționale

Recent, secția de tenis de masă a ACSO Viitorul Pantelimon, a debutat într-o competiție oficială, la Campionatele Naționale pe echipe, categoria de vârstă 8-10 ani.

La Buzău, delegația condusă de către antrenorul Laurențiu Bîrlan a inclus două echipe. În prima garnitură s-au aflat Patricia Stoica, Adelina Tănase, Antonia Tănase și Cristina Dumitru. Fetele noastre au pierdut partidele cu Pristavu Câmpulung și Stirom București, ambele cu 4-1, dar s-au impus în fața celor de la CSM Rm. Sărat, cu 4-1.

A doua echipă a clubului a avut următoarea componență: Ilinca Vasile, Diana Bărăgan și Ștefania Radu. Fetele noastre au fost învinse cu scor identic, 4-0, în grupa preliminară, de LPS Constanța, CSS Buzău și CSS Reșița.

Important a fost însă, pentru jucătoarele noastre, faptul că au luat contact cu o competiție oficială și că și-au dat seama care este nivelul solicitat de performanță.

Secția de tenis de masă este de puțin timp activată la ACSO Viitorul Pantelimon, însă deja popularitatea acesteia este în creștere vertiginoasă.

Mult succes mai departe!

1 Comment

  • Posted mai 14, 2018 Mihalache Florentina 12:38 pm

    Felicitări participanților cu vârste asa fragede a fost prima lor experiență cu un concurs așa mare.
    Vă dorim SUCCES si spor la muncă!
    SĂ AUZIM DE VOI!

Add Comment

 
Click to listen highlighted text!