Click to listen highlighted text!

Echipa de fotbal a câștigat seria

Echipa de fotbal a câștigat seria

Echipa de fotbal seniori ACSO Viitorul Pantelimon a reușit o frumoasă performanță, câștigând seria a II-a din Liga a IV-a.

Formația noastră s-a impus duminică, într-un meci restant, în deplasare, pe terenul celor de la ACS Viitorul Dragomirești Vale, cu scorul de 4-3. Jocul a avut caracter decisiv, ambele echipe fiind la egalitate de puncte, pe primele locuri ale clasamentului.

Formația noastră a avut capacitatea de a reveni pe tabela de marcaj, după ce a fost condusă cu scorul de 3-1, obținând o victorie spectaculoasă.

Cu 46 de puncte acumulate, ACSO Viitorul Pantelimon s-a calificat pentru finala campionatului județean Ilfov, unde va întâlni, în dublă manșă, pe CSO Bragadiru, câștigătoarea celeilalte serii. Primul meci va avea loc pe terenul nostru, sâmbătă 2 iunie, urmând ca returul să se desfășoare o săptămână mai târziu.

Echipa campioană județeană va evolua apoi, în barajul de promovare pentru liga a III-a, în 16 și 23 iunie.

Performanța fotbaliștilor noștri este cu atât mai răsunătoare cu cât, să ne amintim, echipa a fost creată pe ultima sută de metri, cu doar câteva zile înainte de începerea competiției, în toamna lui 2017.

Felicitări!

Add Comment

 
Click to listen highlighted text!