Click to listen highlighted text!

Trofeul ”Petre Mitu” va avea loc pe 20 octombrie

Trofeul ”Petre Mitu” va avea loc pe 20 octombrie

Primăria și Consiliul Local Pantelimon, ACSO Viitorul Pantelimon, Federația Română de Rugby, Asociația Internaționalilor de Rugby – România și Clubul Seniorilor din Rugby organizează sâmbătă 20 octombrie 2018, începând cu orele 10.00, pe terenul de rugby din orașul Pantelimon, cea de a III-a Ediție a Trofeului „Petre Mitu”, acțiune de binefacere cu scopul de a colecta fonduri în beneficiul fostului căpitan al echipei naționale Petre Mitu, afectat de o cruntă și incurabilă boală.

În același scop, cu acest prilej vor fi scoase la licitație mai multe tricouri obținute de „Pia” în decursul glorioasei sale cariere la echipa națională, precum și la echipe din România și Franța. Pentru trofeul pus în joc se vor lupta echipe de juniori pe categorii de vârstă între 12 și 17 ani din București și din toată țara. Vor fi prezenți foștii jucători ai R.C. Pantelimon, care au fost colegi cu Petre Mitu sub bagheta neuitatei antrenoare Mariana Lucescu. În încheierea turneului va avea loc un meci de „old boys” între foștii jucători ai cluburilor Steaua și Dinamo.

Organizatorii Turneului își exprimă speranța într-o cât mai largă participare a celor care iubesc rugbyul și l-au admirat pe Petre Mitu, atunci când făcea onoare culorilor României.

Add Comment

 
Click to listen highlighted text!