Click to listen highlighted text!

Arhiepiscopia Bucureștilor partener la organizarea Trofeului ”Petre Mitu”

Arhiepiscopia Bucureștilor partener la organizarea Trofeului ”Petre Mitu”

În data de 20 octombrie, la Pantelimon, pe terenul Unității Militare, se organizează cea de-a treia ediție a Trofeului ”Petre Mitu” la rugby. Evenimentul are un scop caritabil, fiind dedicat strângerii de fonduri pentru rugbystul pantelimonean a cărei stare de sănătate este precară. În plus, în afara scopului financiar, este foarte important faptul că Petre Mitu este alături de noi, de iubitorii balonului oval, în localitatea natală. După primele două ediții, s-a constatat o revigorare a stării sale generale, așa că turneul care îi poartă numele îl ajută și pe parte morală, să se simtă integrat în lumea minunată a rugby-ului.

Alături de ACSO Viitorul Pantelimon, Primăria și Consiliul Local Pantelimon, Asociația Internaționalilor Români și Federația Română de Rugby, partener la această organizare specială de eveniment este Arhiepiscopia Bucureștilor care, ca de obicei, pune la dispoziție terenul cu titlu gratuit.

De altfel, mulțumirile noastre adresate instituției bisericești nu se limitează strict la evenimentul anunțat. Arhiepiscopia Bucureștilor susține activitatea secției de rugby a ACSO Vitorul Pantelimon, și nu numai, fiind astfel părtașă la performanțele, sportive și sociale, pe care noi le raportăm de câțiva ani încoace.

Mulțumiri publice pe această cale pentru gestul continuu al Arhiepiscopiei Bucureștilor.

Add Comment

 
Click to listen highlighted text!