Click to listen highlighted text!

HANDBAL – Cursuri de iniţiere sportivă pentru copii

HANDBAL – Cursuri de iniţiere sportivă pentru copii

Ne-am propus să descoperim talente, să le lucrăm si ulterior să le şlefuim!

Fiecare parinte stie ca pentru o dezvoltare armonioasa, sportul trebuie sa faca parte din programul zilnic al copilului. Astfel copii care practica un sport de echipa sunt mai sanatosi, descurcareti, ambitiosi si fericiti.

In cadrul asociatie sportive ACSOV Pantelimon la categoria jocurilor sportive avem si sectia de Handbal. Performanţa sportivă este un deziderat care presupune practicarea sportului încă de la cele mai fragede vârste, asa că şi noi suntem preocupaţi să atragem cât mai mulţi copii în baza noastra de antrenament.

Practicarea acestui sport oferă copiilor numeroase beneficii în planul dezvoltării lor. ACSOV Pantelimon organizeaza in zilele de marti si joi in intervalul orar 18:30 – 20:00 inscrieri pentru sectia Baby Handbal (copii nascuti in anii 2009, 2010, 2011 si 2012).

Activitatea se desfasoara in spatii de antrenament adecvate cu materiale sportive specifice sub indrumarea Prof. Andreea Elena David, modalitatile de inscriere fiind: Ø Telefon : 0762 000 851 – Andreea David Ø Program antrenament Marti si Joi interval orar 18:30 – 20:00 la Sala Sporturilor Pantelimon din Bd. Biruintei nr. 80A.

Nu se percep taxe de antrenament sau competitie.

Add Comment

 
Click to listen highlighted text!