Click to listen highlighted text!

Campanie umanitară pentru fiica unui rugbyst

Campanie umanitară pentru fiica unui rugbyst

Are doar 3 anişori şi ar fi trebuit să se bucure din plin de copilărie, însă este condamnată la suferinţă. Andreea a fost diagnosticată cu leucemie limfoblastică acută de tip B, ce i-a afectat in proporție de 98% măduva spinării. Timp de 1 an și 2 luni a fost internată în Spitalul Fundeni, unde a urmat un tratament dur și greu de suportat dar a ales să lupte și să nu se lase învinsă de boală.
A fost o luptă dură, nu numai cu boala necrutătoare dar și cu sistemul medical din România, cu lipsa medicamentelor din spital si a condițiilor de viața.
Când credeam că în sfârșit am învins, s-a confirmat diagnosticul de recidivă. Andreea însă luptă în continuare!
Nu există, încă, certitudini. Există doar speranțe și credință. La nici 4 ani, fetița și părinții ei își doresc doar să mai poată zâmbi. Unii altora. Și nouă, tuturor. E greu, dar nu și imposibil.
Cu ultimele puteri, părinții Andreei au decis să o ducă la tratament în Italia pt a-i acorda o șansă la viață. Din nefericire insă, efortul financiar este uriaș și au nevoie de sprijinul nostru.
Uneori …câțiva bănuți fac diferența între viața și moartea unui copil.
Haideți să fim alături de Andreea, să o ajutăm să zâmbească și să se bucure de viață din nou!

Donațiile se pot face și in contul deschis de mama Andreei la BRD:
Titular cont: Laura-Maria Florea
RO29BRDE426SV89250974260 -EUR
RO45BRDE410SV49627994100 – RON

Andreea este fiica unui rugbyst care a apărat culorile echipei din Pantelimon, în Cupa României și Divizia Națională de Seniori. Ionel Constantin a jucat rugby și a rămas un apropiat al clubului nostru. Tudorel Bratu, Valentin Calagfeteanu, Florin Surugiu, Florin Vlaicu, Alexandru Țăruș și alți rugbyști au promis că își vor scoate la licitație tricourile de joc pentru a strânge bani ca să o ajute pe Andreea.

De asemenea, un tricou al echipei pantelimonene a fost donat de club în vederea scoaterii la licitație de către familie.

Noi toți putem fi alături de Andreea și de familia ei.

Add Comment

 
Click to listen highlighted text!