Click to listen highlighted text!

Trei rugbyști în selecționata Muntenia

Trei rugbyști în selecționata Muntenia

Luni, 8 aprilie 2019, a avut loc la Stadionul „Arcul de Triumf ” din Bucuresti o noua sedinta din cadrul Forumului Antrenorilor din zona Muntenia, partea practica fiind facuta cu cei mai buni jucatori nascuti anul 2004. La antrenamentul comun au participat 55 de sportivi din zona Muntenia, care au fost asistati si pregatiti de 20 de antrenori. De remarcat prezenta sportivilor si antrenorilor din Sacele, Baicoi, Cristian, Rasnov alaturi de cei din Bucuresti. Tema a fost, pasa si receptia, iar la in final s-au desfasurat patru meciuri scoala la care au participat toti sportivii prezenti.

In urma antrenamentului comun si a meciurilor, antrenorii selectionatei Muntenia 2004: Laurentiu Paxaman, Antonio Dumitru, Daniel Nainer si Mihai Puia au ales un ales un lot largit de 32 de jucatori, insa toti cei 55 de sportivi prezenti la selectie vor fi monitorizati in continuare de catre staff-ul tehnic.

Astfel, pe 15 aprilie, tot la Stadionul Arcul de Triumf se va derula inca o etapa a selectiei, accentul fiind pus acum pe teste fizice si indemanare. Dintre toti sportivii prezenti vor fi alesi cei 22 de jucatori, care vor participa la primul stagiu de pregatire al Selectionatei Muntenia 2004. Acest stagiu este programat pentru 22 – 27 aprilie la Complexul Sportiv Studentesc Tei.

În lotul selecționatei regionale Muntenia, de la ACSO Viitorul Pantelimon, sunt următorii: Ion Calin Mihail, Neagu Daniel, Petrescu Florin Antonio.

Add Comment

 
Click to listen highlighted text!