Click to listen highlighted text!

Cadou de Paște al fotbaliștilor! Victore de răsunet în derby-ul Ligii a IV-a

Cadou de Paște al fotbaliștilor! Victore de răsunet în derby-ul Ligii a IV-a

Echipa de fotbal ACSO Viitorul Pantelimon a obținut, la Pasărea, un succes de răsunet în Liga a IV-a, în meciul derby cu CS Măgurele. Formația noastră s-a impus cu categoricul scor de 4-0 (2-0), după un meci dominat da capo al fine.

Partida a început abrupt, cu o ocazie a oaspeților, însă portarul nostru a blocat șutul din colțul careului mic. Degajarea lungă care a urmat a fost preluată de Turcu, iar acesta a protejat inteligent și a obținut lovitură de pedeapsă. A executat cu sânge rece golgeterul Stoican, care a transformat și a deschis scorul.

A urmat apoi o sarabandă de ocazii, Mareș, Voican, Stan, sau Turcu, ultimul cu o superbă foarfecă laterală, ratând cel puțin 5 ocazii mari de gol, în prima repriză. În ultimul minut înainte de pauză, Voican a șutat pe jos, la colțul lung, de la marginea careului, lăsându-l fără replică pe portarul advers și aducând, cu acest 2-0, mai aproape tabela de realitatea din teren. În primul mitan, la scorul de 1-0, oaspeții au rămas în inferioritate numerică, după un atac brutal asupra lui Turcu.

Cu superioritate numerică și două goluri avans, formația noastră a conservat diferența. Spre final, condiția fizică a oaspeților a scăzut, iar scorul a luat proporții, după dubla lui Mareș, care a înscris două goluri de efect.

Scorul final putea fi, fără exagerare, 7-0 sau 8-0, judecând după numărul ocaziilor pe care băieții noștri și le-au creat și în partea a doua a meciului. Jocul băieților noștri a fost foarte bun, toți meritând o nominalizare cu verzale în cronica de meci. Am asistat la faze spectaculoase, driblinguri, pătrunderi în viteză, dar și la o riguroasă organizare tactică, peste media eșalonului județean.

Antrenorul Adrian Marinaru s-a declarat, la final de meci, mulțumit de atitudinea băieților în acest derby, dar mai ales încrezător în șansele formației pantelimonene de a câștigat campionatul județean.

După acest succes eclatant, la care toți jucătorii au contribuit, ACSO Viitorul Pantelimon a urcat pe locul 1 în clasament, cu 34 de puncte, la egalitate cu CS Măgurele. Departajarea este realizată grație partidelor directe, unde suntem avantajați. În tur, la Măgurele, rezultatul a fost egal, 1-1.

Un grup foarte vocal de suporteri pantelimoneni s-au deplasat la Pasărea, pentru a susține echipa, iar jucătorii le-au mulțumit la final. Se estimează că dacă jocul ar fi avut loc la Pantelimon, unde fotbalul, pe lângă rugby, are o frumoasă tradiție, asistența ar fi fost una numeroasă.

Felicitări băieți!

Paște Fericit!

Add Comment

 
Click to listen highlighted text!