Click to listen highlighted text!

Echipa de fotbal în fața barajului

Echipa de fotbal în fața barajului

ACSO Viitorul Pantelimon a realizat o performanţă deosebită în acest sezon, reuşind să câştige titlul de campioană judeţeană în Ilfov. Formaţia pregătită de antrenorul Adrian Anghel s-a impus în ultima etapă a Ligii a 4-a contra celor de la ACS Periş, scor 3-1, adjudecându-şi titlul şi, implicit, posibilitatea de a reprezenta Ilfovul la barajul de promovare în Liga 3.

Viitorul Pantelimon a terminat la egalitate de puncte, 42, cu CS Măgurele, dar rezultatele directe i-au favorizat pe pantelimoneni. Printre cei mai importanţi jucători din lotul echipei oraşului de lângă Bucureşti sunt Cristian Turcu, Andrei Voican sau Andrei Stan, care, odinioară, au avut apariţii şi în primul eşalon.

Clubul din Pantelimon a ajuns şi în finala Cupei României, faza judeţeană Ilfov, pe care a pierdut-o însă cu 5-3 după prelungiri contra celor de la Vulturul Pasărea.

Joacă acasă în comuna Brăneşti, fiindcă Pantelimonul nu are teren de fotbal omologat

Acestea sunt cele mai mari performanţe din istoria secţiei de fotbal a ACSO Viitorul Pantelimon, echipă recent înfiinţată. În sezonul anterior, ACSO Viitorul Pantelimon a pierdut finala campionatului judeţean, în dublă manşă, cu CSO Bragadiru.

Cum pe raza localităţii Pantelimon nu există un teren de fotbal omologat pentru seniori, ACSO Viitorul şi-a disputat meciurile de pe teren propriu la Pasărea, în comuna Brăneşti.

”Suntem foarte mândri de performanţele pe care le-am realizat. Deşi la început de sezon foarte puţini ne dădeau şanse, iată că am cucerit titlul judeţean şi suntem decişi să mergem mai departe, să promovăm în Liga a 3-a. Avem un grup compact, de caractere adevărate, graţie cărora am trecut cu bine peste multe obstacole în acest sezon. Sunt încrezător că la baraj, mai ales pentru că jucăm returul pe teren propriu, ne vom impune”, a spus antrenorul Adrian Anghel.

Viitorul Pantelimon va disputa barajul de promovare în Liga a 3-a contra campioanei din Ialomiţa, Recolta Gheorghe Doja. Turul va avea loc pe 15 iunie, iar returul pe 22 iunie.

Pantelimonul nu a mai avut echipă în Liga a 3-a de acum 12 ani, de la formaţia Inter Pantelimon. ACSO Viitorul este un club polisportiv, în care copiii din Pantelimon, localităţile limitrofe sau chiar din provincie, fac sport cu titlu gratuit. Cele mai reprezentative secţii ale clubului sunt rugby, şah, lupte greco-romane, handbal, tenis de masă etc.

Lotul echipei ACSO Viitorul Pantelimon:

1. Andrei Vlăsceanu (P)
2. George Mareş
3. Lucian Mihăilă
4. Marian Paraschiv
6. Laurenţiu Tudoran
7. Dragoş Mateiuc
8. Cristian Turcu
9. Andrei Voican
10. Daniel Anghel
11. Vasile Constantin (C)
12. Alexandru Murariu (P)
13. Robert Duţă
14. Robert Naciu
15. Ionuţ Petre
16. Vlad Ţăranu
17. Andrei Stan
18. Sorin Ciuraru
19. Alin Dumitrescu
20. Alexandru Enache
21. George Fronea

Add Comment

 
Click to listen highlighted text!