Click to listen highlighted text!

Echipa de fotbal a pierdut prima manșă a barajului

Echipa de fotbal a pierdut prima manșă a barajului

Echipa de fotbal ACSO Viitorul Pantelimon a cedat în prima manșă a barajului de promovare în Liga a III-a, în deplasare cu campioana județului Ialomița, Recolta Gh. Doja, scor 2-0 (0-0).

Formația noastră poate invoca mai mulți factori conjuncturali. De exemplu, terenul noroios și cu porțiuni fără iarbă a dezavantajat echipa mai tehnică și care a încercat să construiască mai mult. În prima repriză l-am pierdut pe Andrei Stan, accidentat, iar la un moment dat nu ni s-a acordat un penalty.

În partea a doua, ialomițenii au ieșit mai determinați de la vestiare și au marcat de două ori, pe fondul unor erori de apărare. Apoi am pus din nou stăpânire pe joc, mai ales după intrarea în atac a lui Cristian Turcu, dar am irosit trei ocazii uriașe. În ultimul minut, Voican a avut o șansă rarisimă, dar șutul său a fost scos de un fundaș de pe linia porții. Un gol marcat în deplasare ar fi cântărit enorm în ecuația calificării.

Chiar și în aceste condiții, returul din 22 iunie, de la Pasărea, poate întoarce soarta promovării. ACSO Viitorul Pantelimon trebuie să câștige la o diferență de trei goluri pentru a promova, ori la 2-0 se va ajunge în prelungiri.

 

Add Comment

 
Click to listen highlighted text!