Click to listen highlighted text!

Peste 120 de participanți la prima ediție a Cupei Pantelimon la sambo

Peste 120 de participanți la prima ediție a Cupei Pantelimon la sambo

La Sala UM din Pantelimon s-a desfășurat prima ediție a Cupei Pantelimon la sambo, organizată de către ACSO Viitorul Pantelimon. Peste 120 de copii, de la 8 cluburi, din România și Republica Moldova, au oferit un spectacol unic, în care au încercat să etaleze tehnicile specifice, combativitatea, spiritul de fair-play și prietenie.

Până la urmă rezultatele contează mai puțin, important fiind că secția de sambo a ACSO Viitorul Pantelimon a bifat o extraordinară reușită organizatorică, alături de club și de factorii locali.

Toți copiii au primit apă și mâncare, iar cei clasați pe primele locuri au fost recompensați cu diplome, cupe și medalii.

Iată lotul de sambo al ACSO Viitorul Pantelimon care a participat la această competiție: Patric Iordache, David Badea, GBriel Olteanu, Maria-Patricia Toader, Darius Vasile, Filip Olteanu, Florin Fieraru, Mario Rădan, Ioana Onica, Andrei Mercuș, David Vasile, Alexandru Ilie, Diana Badiu, Alexandru Fieraru, Albert Iacob, Antonio Jilăveanu, Robert Nae, Andreea Jilăveanu, Mario Stan, David Nedelea, Patrick Dumitru, Mihai Răducan, Alex Constantin, Florentina Eremia și Constantin Ionică.

Antrenorul celor 25 de sportivi este inimosul Iulian Strungariu.

Pe de altă parte, în paralel, la sala de sport a Școlii Gimnaziale nr, 1 din Pantelimon, a avut loc tot pe 15 iunie o competiție de tenis de masă, asupra căreia vom reveni.

Felicitări tuturor!

Add Comment

 
Click to listen highlighted text!