Click to listen highlighted text!

Nota 10 pentru suporterii pantelimoneni

Nota 10 pentru suporterii pantelimoneni

Echipa de fotbal ACSO Viitorul Pantelimon a fost însoțită, la turul barajului de promovare în Liga a III-a, la Gheorghe Doja în județul Ialomița, de un inimos grup de suporteri alcătuit din peste 30 de persoane. În galerie s-au aflat și sportivi legitimați la grupele de copii și juniori ale ACSO Viitorul Pantelimon, sportivi de la alte secții sau membrii familiilor jucătorilor.

Pe întreaga durată a partidei, galeria pantelimoneană a avut un comportament decent, civilizat, susținându-și echipa favorită chiar și atunci când rezultatul a devenit nefavorabil.

La meciul de la Gheorghe Doja au asistat aproximativ 600 de persoane dar, cu toate că raportul numeric era disproporționat în favoarea amfitrionilor, duelul galeriilor a fost câștigat indubitabil de ai noștri.

Galeria a promis un sprijin semnificativ pentru ACSO Viitorul Pantelimon la meciul retur, programat la Pasărea, pe 22 iunie, de la ora 17.30.

Suporterii au demonstrat că pot deveni al 12-lea jucător, așa că le așteptăm aportul la retur, când ACSO Viitorul Pantelimon trebuie să remonteze handicapul de 2-0.

Împreună vom reuși!

Add Comment

 
Click to listen highlighted text!