Click to listen highlighted text!

Victorie la masa verde

Victorie la masa verde

Echipa de rugby U15 ACSO Viitorul Pantelimon a efectuat, pe 1 aprilie 2018, deplasarea la Constanța, pentru partida din campionatul național, contra rivalei de la LPS.

Meciul ar fi trebuit să se dispute pe Stadionul ”Mihai Naca”, însă gazdele nu au putut asigura asistența medicală. La teren nu s-a prezentat nicio ambulanță dotată corespunzător în timp util, astfel că brigada de arbitri nu a autorizat desfășurarea partidei. Din cauza unei defecțiuni tehnice pe parcurs, ambulanța solicitată de gazde a ajuns abia la ora 13:29, însă se depășise sfertul academic regulamentar, oficialii neputând aștepta mai mult de ora 13:15.

În aceste condiții, ACSO Viitorul Pantelimon va câștiga meciul la masa verde, cu scorul de 5-0 și bonus ofensiv. Echipa noastră și-a mărit astfel avansul în clasament la șase puncte față de constănțeni, fiind pe prima poziție.

Primele două clasate se califică la turneul final al Campionatului Național U15.

Cu toate că este o victorie importantă, jucătorii noștri au dat dovadă de sportivitate și de conduită rugbystică. Ei nu se bucură de acest succes obținut la masa verde, preferința lor fiind confruntarea pe teren.

Mult succes mai departe!

1 Comment

  • Posted aprilie 3, 2018 Radu Mocanu 4:12 pm

    Salvarea a ajuns la 13.29. Era echipata corespunzator si fusese comandata cu 16 zile inainte. Sunt 2 confirmari scrise de la firma de salvare care confirma prezenta la meci. A fost o defectiune tehnica la salvare si nu a fost inlocuita in timp util . Va rog sa verificati informatiile inainte sa le publicati >>> La teren nu s-a prezentat nicio ambulanță dotată corespunzător <<<

    Radu Mocanu

Add Comment

 
Click to listen highlighted text!