Click to listen highlighted text!

LPS Constanța dorește rejucarea meciului

LPS Constanța dorește rejucarea meciului

Derby-ul regional al Campionatului Național de rugby U15, LPS Constanța – ACSO Viitorul Pantelimon, programat pe 1 aprilie la Stadionul ”Mihai Naca” din Constanța, nu s-a putut disputa deoarece ambulanța a sosit prea târziu la teren, iar arbitrii au încheiat procedurile regulamentare, neautorizând disputarea partidei.

În acest context, Comisia de Disciplină care va analiza cazul ar putea dispune câștigarea la masa verde a meciului, de către echipa noastră, cu scorul de 5-0 și bonus ofensiv. Totuși, oficialii echipei constănțene au trimis documentația către Federația Română de Rugby, prin care atestă lipsa vinovăției lor în acest caz.

Cei de la LPS antamaseră ambulanța cu 16 zile înainte de meci, însă ghinionul a făcut ca salvarea să se defecteze și să fie trimisă o alta de către instituția medicală. Totuși s-a pierdut timp, așa că meciul nu a mai avut loc.

Așa cum informam și anterior, băieții noștri ar fi dorit victoria pe teren, nu la masa verde. Forurile competente vor judeca acest caz și vor decide în funcție de regulamente și interpretarea acestora.

ACSO Viitorul Pantelimon, ca și LPS Constanța (foto) sunt principalele pretendente la calificarea pentru turneul final, din această serie.

Add Comment

 
Click to listen highlighted text!