Click to listen highlighted text!

Victorii pentru echipele de rugby

Victorii pentru echipele de rugby

Echipele de rugby copii ale ACSO Viitorul Pantelimon și-au trecut în palmares noi victorii la o etapă organizată de către Asociația Municipală de Rugby București.

La U8 am pierdut cu Șoimii, scor 35-0, dar ne-am revanșat în disputa cu RC Grivița, scor 40-15. Echipa noastră ocupă locul doi în clasament, cu 23 de puncte, la egalitate cu liderul Șoimii.

La U10 am bătut RC Grivița cu 20-10, după care am trecut și de PCE Ilfov, cu 10-0. Grație celor două succese, formația noastră este pe locul 4, cu 26 de puncte, având reale șanse de podium.

La U12, clubul nostru are înscrise în competiție două echipe. Într-o etapă ele au jucat una împotriva celeilalte, prima garnitură impunându-se cu scorul de 55-0. Apoi, ACSO Viitorul I a dispus de RC Brașov cu 30-0, în timp ce echipa secundă a pierdut meciul cu Viitorul Cumpăna, scor 40-0. În clasament, o echipă este pe locul secund, cu 49 de puncte, în timp ce cealaltă se află pe locul 7, cu 31 de puncte acumulate.

În fine, dar nu în sfârșit, la categoria de vârstă U14, formația noastră a pierdut la limită cu Șoimii, scor 5-0, dar a dispus de Rugby Săcele cu 26-0. În clasament suntem pe locul 3, cu 45 de puncte.

Mult succes mai departe pepinierei rugbystice din Pantelimon!

Add Comment

 
Click to listen highlighted text!