Click to listen highlighted text!

Fotbaliștii vă așteaptă la finala campionatului

Fotbaliștii vă așteaptă la finala campionatului

Echipa de fotbal seniori ACSO Viitorul Pantelimon vă propune, dragi pantelimoneni, să ne fiți alături la finala campionatului județean Ilfov, care va avea loc în dublă manșă, împotriva celor de la CSO Bragadiru.

Formația noastră a realizat o performanță deosebită prin câștigarea seriei de Liga a IV-a, bătălia ducându-se până în ultima etapă. ACSO Viitorul Pantelimon a câștigat dramatic la Dragomirești-Vale, cu scorul de 4-3, prin golurile marcate de Vasile Constantin, min. 30 și 43, Vlad Țăranu, min. 60 și Constantin Vâlcu, min. 65.

La acest meci, în care am fost conduși cu 3-1, antrenorul Ștefan Constantin a mizat pe un modul tactic 4-2-1-3, formula de start fiind următoarea: Alexandru Murariu – Ionuț Petre, Lucian Mihăilă, Vasile Constantin, Ioan Cristian – Victor Ciuraru, Gheorghe Enache – Daniel Anghel – Robert Smărăndescu, George Constantin, Constantin Vâlcu. Rezerve au fost: Denis Bordei, Vlad Țăranu, Marian Vâlcu și Marian Paraschiv.

De remarcat că dintre cei 20 de componenți ai lotului nostru, 15 sunt originari din Pantelimon. De asemenea, eforturile conducătorului de echipă Adi Marinaru nu pot trece neobservate.

Prima manșă a finalei campionatului județean va avea loc sâmbătă, 2 iunie, cu începere de la ora 18.00, pe terenul Vulturul din Pasărea, acolo unde vă așteptăm cu mic cu mare, să ne susținem echipa favorită.

Hai ACSO Viitorul!

Add Comment

 
Click to listen highlighted text!