Click to listen highlighted text!

ACSO Viitorul Pantelimon – CSO Bragadiru 0-1 în prima manșă a finalei

ACSO Viitorul Pantelimon – CSO Bragadiru 0-1 în prima manșă a finalei

La Pasărea, pe Stadionul ”Vulturii”, a avut loc astăzi prima manșă a finalei campionatului județean de fotbal Ilfov. ACSO Viitorul Pantelimon a pierdut contra titratei CSO Bragadiru, cu scorul de 1-0 (0-0), însă evoluția băieților noștri este una de apreciat.

Formația pantelimoneană a început jocul cu trac, iar accidentarea lui Ioan, care a suferit o întindere musculară, recidivă, în minutul 34, ne-a modificat planurile tactice. Remarcabilă a fost însă prestația între buturi a portarului Murariu, care a avut câteva parade de efect. Noi am avut șansa de a deschide scorul la lovitura de cap a lui Marian Vîlcu, la un corner, precum și la o acțiune încheiată cu șut periculos a lui Vasile Constantin.

După 45 de minute echilibrate, cu un plus de dominare teritorială a oaspeților însă, rezultatul de pe tabela de marcaj a fost nul.

În partea a doua, oaspeții au alergat mai mult și au reușit să înscrie în minutul 56, la o lovitură de colț. Fundașul central Daniel Rotaru a reluat cu capul, iar mingea a lovit bara ajungând în plasa bravului Murariu.

Formația noastră a apăsat apoi pedala de accelerație și riposta a fost imediată Un șut superb de la distanță, expediat de Ciuraru, a lovit bara, după care mingea a ricoșat la Anghel, care a înscris. Golul a fost anulat însă pe motiv de ofsaid. Același Anghel a mai avut o mare șansă, după ce a scăpat singur pe extrema dreaptă, însă l-a remarcat pe goal-keeper-ul advers, Mehedințeanu. Țăranu a avut și el un șut foarte periculos, pe spațiul porții, iar Constantin Vîlcu a trecut pe lângă egalare la o fază la care a insistat și a ajuns în vecinătatea porții adverse.

Pe final am avut o serie de lovituri libere din preajma careului, rămase însă fără rezultat. La una dintre ele, micuțul Anghel a reluat cu capul, a la Rui Barros, însă mingea s-a dus peste transversală.

Murariu și-a continuat prestația ireproșabilă, boxând baloane, dar având și robinsonade superbe. În plus, degajările sale puternice și precise au dus mingea cu ușurință spre atacanții noștri, atunci când intraserăm în criză de timp.

Finalmente am cedat cu 1-0, dar lupta pentru titlul județean nu s-a încheiat, iar echipa noastră merge în retur, la Bragadiru, pentru o surpriză de proporții.

Antrenorul Constantin Ștefan a trimis în teren următoarea formulă de echipă: Alexandru Murariu – , Cristian Ioan (min. 34 Marian Paraschiv), Ionuț Petre, Lucian Mihăilă – George Enache, Victor Ciuraru (min. 74 Denis Bordei) – Robert Smărăndescu (min. 60 Constantin Vîlcu), George Constantin (min. 60 Vlad Țăranu) – Daniel Anghel, Marian Vîlcu, Vasile Constantin.

Returul finalei va avea loc pe 9 iunie, ora 17.30, la Stadionul Orășenesc din Bragadiru.

Add Comment

 
Click to listen highlighted text!