Click to listen highlighted text!

FC Voluntari poate arbitra titlul

FC Voluntari poate arbitra titlul

Duminică, 5 mai, echipa de fotbal ACSO Viitorul Pantelimon va susține un meci extrem de interesant și de important, în Liga a IV-a ilfoveană. Formația noastră, pregătită de Adi Marinaru, joacă în deplasare, la matineu, de la ora 11.00, pe terenul celor de la FC Voluntari III.

Această formație este, practic, al doilea satelit al echipei de liga I care evoluează în play-out, sub bagheta antrenorului italian Cristiano Bergodi.

În ultimele etape, pentru a evita retrogradarea din Liga a IV_a, cei de la Voluntari au utilizat mai mulți jucători de la echipa secundă, care activează în Liga a III-a. În cel de-al treilea eșalon, FC Voluntari va juca, în această etapă, acasă, cu CSO Filiași, vineri, 3 mai, de la ora 18.00.

Voluntariul, în campionatul județean, ocupă locul 9, cu 21 puncte și un meci mai puțin disputat. Gloria Islaz este virtual retrogradată, în timp ce CS Berceni este revelația returului, cu 15 puncte și amenință să le prindă din urmă pe Viitorul petrăchioaia, 19 puncte și chiar pe FC Voluntari III.

În etapa următoare, FC Voluntari III se deplasează și pe terenul celor de la CS Măgurele, contracandidata noastră la titlul județean, ei putând utiliza aceiași rețetă a împrumutării de fotbaliști obișnuiți cu exigențele Ligii a III-a sau de la juniori republicani.

Add Comment

 
Click to listen highlighted text!